KALENDARIUM

WIELKANOC – przystawki i nie tylko

Zapraszamy na pierwszy z trzech warsztatów wielkanocnych. Nasz szef kuchni Jacek Jakubczak wprowadzi nas w tajniki atrakcyjnych wielkanocnych przystawek z jaj, mięsa i warzyw. Będzie smacznie, kolorowo i oryginalnie.

 

Podczas szkolenia zapewniamy:

– przygotowanie produktów oraz przepisów do ćwiczeń 

– pomoc merytoryczną  i techniczną 

– sprzęt i naczynia potrzebne do ćwiczeń 

 – po zakończeniu ćwiczeń degustacja przygotowanych pasztetów  

– przerwę kawową: kawy, herbaty, woda, drobne przekąski 

Data: 27.03.2019 - 27.03.2019
Godziny: 9:00-15:00

Sokowirówka Studio Kulinarne

ul. Nałęczowska 1, Poniatowa

Cena: 80 zł/osobę

Zamów voucher

Zapisz się na wydarzenie

Dziękujemy

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.
W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą.