KALENDARIUM - ARCHIWUM

WIELKANOC – dania z jaj, królika i kaczki

Kolejny z cyklu warsztatów wielkanocnych. Zaprasza szef Jacek Jakubczak. A wszystko po to aby Wasza Wielkanoc w tym roku była jeszcze bardziej wyjątkowa.

 

Podczas szkolenia zapewniamy:

– przygotowanie produktów oraz przepisów do ćwiczeń

– pomoc merytoryczną  i techniczną

– sprzęt i naczynia potrzebne do ćwiczeń

– po zakończeniu ćwiczeń degustacja przygotowanych pasztetów

– przerwę kawową: kawy, herbaty, woda, drobne przekąski

Data: 02.04.2019 - 02.04.2019
Godziny: 9:00-15:00

Sokowirówka Studio Kulinarne

ul. Nałęczowska 1, Poniatowa

Cena: 120 zł/osoba

Zamów voucher

Zapisz się na wydarzenie

Dziękujemy

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.
W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą.