KALENDARIUM - ARCHIWUM

SEZON NA SZPARAGI

Rozpoczynamy sezon na szparagi! Dlatego zapraszamy wszystkich amatorów dobrej, zdrowej i ekologicznej kuchni na szparagowe warsztaty. Pod okiem naszego szefa kuchni:

  • poznacie różne rodzaje szparagów
  • dowiecie się czym, poza kolorem, różnią się szparagi białe od zielonych
  • jak gotować, piec i smażyć szparagi
  • z czym je najlepiej łączyć
  • poznacie moc szparagów w roli afordyzjaku

Podczas warsztatów przygotujmy i zdegustujemy wspólnie:

  • Smoothie szparagowe z krewetką
  • Krem szparagowy a’la cappuccino
  • Szparagową przystawkę
  • Chrupiącą pierś z kaczki na szparagach
  • Soczysty roztbef na kolorowych szparagach
  • Sałatkę z surowych szparagów i młodych buraczków

Szkolenie jest skierowane  do amatorów gotowania. 

Podczas szkolenia zapewniamy:

– przygotowanie produktów oraz przepisów do ćwiczeń 

– pomoc merytoryczną  i techniczną 

– sprzęt i naczynia potrzebne do ćwiczeń 

 – po zakończeniu ćwiczeń degustacja przygotowanych pasztetów  

– przerwę kawową: kawy, herbaty, woda, drobne przekąski 

 

TERMIN DO UZGODNIENIA!!! Czas warsztatów: 6h

Zaproponuj dogodny dla Ciebie termin, zbierz grupę przyjaciół rodzinę i umów się na warsztaty:-)

Data: TERMIN DO USTALENIA
Godziny:

Sokowirówka Studio Kulinarne

ul. Nałęczowska 1, Poniatowa

Cena: 90 PLN/osoba

Zamów voucher

Zapisz się na wydarzenie

Dziękujemy

Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.
W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą.