Zapraszamy na warsztaty z Jackiem Jakubczakiem z przygotowania pasztetów w różnych formach, z różnymi dodatkami, w różnych ciastach i przygotowywane różnymi technikami.
Nauczycie się jak doskonale przyrządzić pasztet, który mogą posłużyć jako danie na przyjęcia lub jako ciekawa przekąska na Waszym stole.
Szkolenie jest skierowane dla kucharzy profesjonalistów jak również amatorów gotowania.
Podczas szkolenia zapewniamy:
– przygotowanie produktów oraz przepisów do ćwiczeń
– pomoc merytoryczną i techniczną
– sprzęt i naczynia potrzebne do ćwiczeń
– po zakończeniu ćwiczeń degustacja przygotowanych pasztetów
– przerwę kawową: kawy, herbaty, woda, drobne przekąski
Data:
11.04.2019 - 11.04.2019
Godziny: 9:00-17:00
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.
W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą.