Temat: Trzy techniki kulinarne. Niepowtarzalna okazja, by nauczyć się podstaw gotowania od jednego z najsłynniejszych szefów kuchni na świecie. Na przekąskę przygotujecie Wędzonego śledzia z szyjkami rakowymi na emulsji z selera. Na drugie – Udko z gęsi z musem dyniowo- marchewkowym, z boczniakami, sos chrzanowy z zielonym groszkiem. Na deser – Zielone jabłka z wasabi, lody maślankowe z chutney paprykowym.
Będzie niespodzianka. To wy nauczycie belgijskiego Mistrza, który gotował dla swojego króla – jak zrobić wigilijny barszcz z uszkami.
Data:
14.12.2017 - 29.12.2017
Godziny: 18:00 - 21:00
Miejsce: Sokowirówka Studio Kulinarne
ul. Nałęczowska 1, 24-320 Poniatowa
Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.
W najbliższym czasie skontaktujemy się z Tobą.